Wij maken gebruik van cookies

De website van Covemaeker maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

KIJKWONING HOUTHULST

EEN ZEE VAN RUIMTE

Deze nieuwe kijkwoning van Covemaeker is gelegen op de Covemaeker-verkaveling te Houthulst aan de hoek van de Smallestraat en Kortestraat.
Wij nodigen U graag uit voor een bezoekje. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

 

ARCHITECTUUR

Deze moderne kijkwoning met z’n sobere vormen en compactheid biedt een zee van ruimte. Ook de grote lichtpartijen en geïntegreerde keuken benadrukken dit gevoel. De garage werd hier bewust buiten de woning gehouden om maximale ruimte te bekomen. De centraal opgestelde berging biedt het nodige comfort. U voelt zich direct thuis wanneer u binnenkomt in de living. De inkom met open vide en grote glaspartij geven adem naar de verdieping toe. Op de verdieping geven de drie volwaardige slaapkamers voldoende comfort. De praktische badkamer en apart toilet zijn mooi en kwalitatief afgewerkt. De slaapruimtes zijn zeer ruim en kunnen ingericht worden met de nodige kasten of bureel-meubilair.

 

ENERGIEZUINIG EN GEZOND WONEN

Reeds van in de basis zorgt Covemaeker voor een goed geïsoleerde en geventileerde woning. Ook hier hebben we de puntjes op de i gezet. De woning is verpakt in een isolatiemantel om U tegen te zeggen. De vloeren en muren zijn voorzien van 12 cm isolatie en het platte dak van 16cm isolatie. Speciale aandacht werd besteed aan de ‘koude bruggen’ .Ook qua luchtdichtheid scoort deze woning hoog door de detaillering en verzorgde uitvoering van alle knooppunten.

Naast een goede isolatiemantel is het uiteraard ook belangrijk te ventileren zodoende een gezond binnenklimaat te bekomen. U wilt toch ook gezond wonen ? Covemaeker zorgt hiervoor. Het ventilatiesysteem van Renson van het type C zorgt voor gezonde toevoer van verse lucht via de discrete raamroosters  en de mechanische afvoer via de Healthbox. Ook wordt de luchtkwaliteit van de slaapkamers gecontroleerd, u wil toch ook goed slapen
Covemaeker zorgt voor U. Kom en ontdek deze woning.


WAAR ?

 

Houthulst, verkaveling Kolenveld, Smallestraat nr 8


Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek
T 051 51 91 00
of via ons Contactformulier

 

Keer terug

Meer inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze infobrochures!

Onze infrobrochures Bekijk onze brochures

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Contact

Vragen? Ons team helpt u graag verder

Ik wil een afspraak maken Ik bezit bouwgrond Ik zoek bouwgrond Ik zoek een projectwoning

Bouwonderneming
Covemaeker NV

Kleine Dries 12
Bedrijvenzone Heernisse
8600 Diksmuide
+32 (0) 51 51 91 00
info@covemaeker.be

Showroom
vrijblijvend open op afspraak
MA - VR 08.00 - 12.00
& 13.00 - 18.00
ZA 09.00 - 12.00
Zondag- en feestdagen
gesloten