Wij maken gebruik van cookies

De website van Covemaeker maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Covemaeker beidt meer

Over Covemaeker

Covemaeker, reeds 91 jaar een naam in de bouw

Bouwonderneming Covemaeker is een familiebedrijf reeds 91 jaar actief is in de bouwwereld. Onze bouwfirma groeit nog steeds, omdat we continu investeren in de toekomst. Vandaag staan 75 trouwe medewerkers garant voor de realisatie van uw woning of project.

Als geregistreerd aannemer nr. 1965 dd 13/09/2022 met erkenning klasse 7 categorie D zijn we gespecialiseerd in het bouwen van individuele woningen en projecten.

Over Covemaeker

Geregistreerd en erkend aannemer klasse 7 categorie D

ALLES ONDER ÉÉN DAK, ÉÉN TEAM, ÉÉN AANSPREEKPUNT

Bouwonderneming Covemaeker is niet alleen een ruwbouwaannemer. Onze eigen medewerkers voeren het volledige scala aan werkzaamheden uit: fundering, alle ondergrondse- en bovengrondse draagstructuren, timmerwerk, dak, wand-, plafond- en vloerbekleding en het binnenschrijnwerk. Voor gespecialiseerde technieken doen we een beroep op vaste onderaannemers die al jaar en dag met Covemaeker als één team samenwerken.

Iedereen heeft zijn eigen vakgebied en kennis. Iedere team krijgt de ondersteuning van onze projectleiders, die zich strikt aan de Covemaeker-productieplannen houden. Bij Covemaeker hebt u alles onder één dak. U bent zeker van één team en één aanspreekpunt.

ONTSTAAN - 1932

Bouwonderneming Covemaeker bestaat al meerdere generaties. Het bedrijf is ontstaan in Houthulst-Klerken.

1932 Cyriel Covemaeker legt zich toe op alles wat met beton te maken heeft. Hij voert traditionele metselwerken uit en deinst er niet voor terug om grotere gebouwen, woningen en openbare gebouwen te realiseren. 

1970 Het bouwbedrijf kent een gevoelige expansie. Onder leiding van Jacky en Lieve Covemaeker evolueert de firma van sociale naar private woningbouw. 

1990 Covemaeker koopt een nieuwe site op het bedrijventerrein in Diksmuide aan om het aannemersbedrijf uit te bouwen. Er komen kantoren, een toonzaal en loodsen.

MET VERTROUWEN DE TOEKOMST TEGEMOET

2000 Steven Covemaeker en Marian Crevits zetten het bedrijf verder. 

2005 Een flinke uitbreiding staat op het programma. Covemaeker investeert in een nieuwe productiehal voor het maken van prefabwanden op maat in argex-lichtbeton. Een logische stap in de snel evoluerende bouwwereld. Er volgen ook investeringen in batterijbekistingen, rolbruggen en ander materieel. Grote aandacht gaat naar het verder opleiden van onze mensen in hun specifieke taakgebieden. 

 

GEZOND EN SOLVABEL

Covemaeker is een gezond, solvabel en stabiel bedrijf. Weldoordachte beslissingen vormen de basis van ons beleid. Als geregistreerd en erkend aannemer nr. 1965 dd 13/09/2022 klasse 7 categorie D moet ons bouwbedrijf voldoen aan strenge voorwaarden. Bouwt u met Covemaeker, dan kiest u voor zekerheid en vertrouwenOns bedrijf staat even stevig als de woningen die we bouwen.

100% AANNEMER: EEN ECHT AANNEMERSBEDRIJF

Covemaeker kijkt vooruit en zet de modernste machines en vrachtwagens in voor uw project. We onderhouden alle machines nauwgezet en laten ze op de nodige tijdstippen keuren. Ook letten we erop het juiste materieel in te zetten voor het juiste werk. Zo krijgt u als bouwheer de juiste kwaliteit en zekerheid bij uitvoering

We voeren alle werkzaamheden zelf uit. Daardoor zijn we in staat methoden toe te passen die het hoogste rendement en beste kwaliteit garanderen. Concreet betekent dat: één keer de stellingen plaatsen, één keer de juiste kraanwagen op de juiste positie plaatsen, in één keer alles vooraf laten uitvoeren door onze betonafdeling, enzovoort. 

Kunnen we dat altijd 100% waarmaken? Ja, want onze specialisten berekenen alles vooraf tot in het kleinste detail. En onze studiedienst zet de productieplannen nauwgezet op papier, zodat ze een waardevol instrument voor de uitvoering zijn.

WERKTERREIN

Als bouwonderneming zijn wij actief in West-Vlaanderen en in Oost-Vlaanderen tot aan Gent. Wij heten u van harte welkom en zijn steeds bereid u een rondleiding te geven in ons bedrijf. Onze toonzaal zal u zeker inspireren en bevestigen dat Covemaeker uw juiste bouwpartner is. Ook kunt U steeds een begeleid bezoek brengen aan onze woningen in opbouw. Contacteer ons vandaag nog.

 

Meer inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze infobrochures!

Onze infrobrochures Bekijk onze brochures

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Contact

Vragen? Ons team helpt u graag verder

Ik wil een afspraak maken Ik bezit bouwgrond Ik zoek bouwgrond Ik zoek een projectwoning

Bouwonderneming
Covemaeker NV

Kleine Dries 12
Bedrijvenzone Heernisse
8600 Diksmuide
+32 (0) 51 51 91 00
info@covemaeker.be

Showroom
vrijblijvend open op afspraak
MA - VR 08.00 - 12.00
& 13.00 - 18.00
ZA 09.00 - 12.00
Zondag- en feestdagen
gesloten