Wij maken gebruik van cookies

De website van Covemaeker maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

KIJKWONING TORHOUT

modern wonen

Deze kijkwoning van Covemaeker is gelegen te Torhout in de Lijsterstraat 28
Wij nodigen U graag uit voor een bezoekje, contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.
 

PROJECT KIJKWONING
 

Dit project bestaande uit zes aaneengeschakelde woningen biedt heel wat mogelijkheden als koopwoning of als investering. De woningen zijn compact en uiterst energievriendelijk. Een halfopen woning is volledig afgewerkt als kijkwoning. Deze karaktervolle kijkwoning biedt een zee aan ruimte. U voelt zich direct thuis wanneer je deze woning binnenstapt. Op de verdieping geven de drie ruime slaapkamers voldoende comfort. De badkamer is praktisch en kwalitatief afgewerkt. 


BEN-WONING, de slimste keuze


Deze woning voldoet aan de huidige norm: 'Bijna Energie Neutraal' of BEN. Bijzonder aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, koeling en warm water. Een deel van de energie die nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.  Deze woning heeft een Epeil van 20. Zo hoef je 5 jaar lang geen grondlasten betalen. Een extra stimulans voor de toekomst.
 

ENERGIEZUINIG EN GEZOND WONEN
 

Reeds van in de basis zorgt Covemaeker voor een goed geïsoleerde en geventileerde woning. Ook hier hebben we de puntjes op de i gezet. De woning is verpakt in een isolatiemantel om U tegen te zeggen. De vloeren en muren zijn voorzien van 12 cm isolatie en het dak van 22cm isolatie. Speciale aandacht werd besteed aan de ‘koude bruggen’ .Ook qua luchtdichtheid scoort deze woning hoog door de detaillering en verzorgde uitvoering van alle knooppunten.

Naast een goede isolatiemantel is het uiteraard ook belangrijk te ventileren zodoende een gezond binnenklimaat te bekomen. U wilt toch ook gezond wonen ? Covemaeker zorgt hiervoor. Het ventilatiesysteem van Renson van het type C zorgt voor gezonde toevoer van verse lucht via de discrete raamroosters  en de mechanische afvoer via de Healthbox. Ook wordt de luchtkwaliteit van de slaapkamers gecontroleerd, u wil toch ook goed slapen
Covemaeker zorgt voor U. Kom en ontdek deze woning.


WAAR ?

Torhout, Lijsterstraat 28
 

DEZE KIJKWONING IS VERKOCHT.
 MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK OP ONS BEDRIJF.

Keer terug

Meer inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze infobrochures!

Onze infrobrochures Bekijk onze brochures

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Contact

Vragen? Ons team helpt u graag verder

Ik wil een afspraak maken Ik bezit bouwgrond Ik zoek bouwgrond Ik zoek een projectwoning

Bouwonderneming
Covemaeker NV

Kleine Dries 12
Bedrijvenzone Heernisse
8600 Diksmuide
+32 (0) 51 51 91 00
info@covemaeker.be

Showroom
vrijblijvend open op afspraak
MA - VR 08.00 - 12.00
& 13.00 - 18.00
ZA 09.00 - 12.00
Zondag- en feestdagen
gesloten