Wij maken gebruik van cookies

De website van Covemaeker maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Bouwen op maat

Bouwen op maat

Wij bouwen op uw of onze grond

Hebt U bouwplannen ? Dat start met het zoeken naar het juiste bouwgrond. Covemaeker helpt u daar bij. Bekijk hieronder ons aanbod en contacteer ons voor verdere informatie.

Hebt u al bouwgrond? Dan maken we uw bouwplannen concreet. Eerst beginnen we met het juiste voorontwerp. Door aandachtig naar u te luisteren. Samen met de architect stellen we dan een boeiend voorontwerp voor. Onze gedetailleerde prijsofferte en het Covemaeker-bouwconcept overtuigen u zeker om met ons te bouwen.

Maak vandaag nog een afspraak, wij luisteren naar U.

Bouwen met Covemaeker

Alles onder één dak, één aanspreekpunt da's bouwen in vertrouwen met Covemaeker.

ONZE TOONZAAL, EEN BRON VAN INSPIRATIE  

Kom met uw bouwplannen gerust langs in onze toonzaal. U bent van harte welkom. Ontdek er op een creatieve manier het thema bouwen, van a tot z. Snuif inspiratie op dankzij onze selectie gerealiseerde woningen, interieurafwerking, inventieve verlichting, fijn afgewerkte keukens … Kortom, een zee van ideeën om uw bouwplannen waar te maken. 

Bent u een meer technisch aangelegde bezoeker? Maak kennis met de finesses van de Covemaeker-bouwmethode en kijk hoe we slimme energie-oplossingen (EPB) bieden, van onze geïsoleerde funderingsbalken in combinatie met de warme vloeropbouw tot en met de argex-kleiwanden

Als kers op de taart brengt u een bezoekje aan onze productie-eenheid. Daar ziet u onze vakmensen aan het werk. Binnenkort ook voor u?

ALLES ONDER ÉÉN DAK, ÉÉN AANSPREEKPUNT

Bouwt u met Covemaeker, dan kunt u op beide oren slapen. Dankzij onze voorstudie, de doordachte Covemaeker-bouwmethode en de complete uitvoering door eigen personeel. Onze medewerkers delen allemaal graag hun ervaring en geven u een gerust gevoel.

Ook voor de opvolging tijdens en na de werken staan wij steeds paraat. U hebt één aanspreekpunt en één partner van het begin tot het einde van de werkzaamheden. Dat is bouwen in vertrouwen, al méér dan negentig jaar.

VOORONTWERP À LA CARTE

Alles begint met een mooi ontwerp van uw woning. Strakke architectuur, open leefruimtes, oogstrelende vormgeving of landelijk karakter … alles is mogelijk. Wij luisteren naar u en noteren al uw ideeën. 

Dankzij de nieuwste apps met driedimensionale beelden en transparante doorsnedes ervaart u de indeling van uw woning alsof u erin rondloopt. Hebt u al een voorontwerp? Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek.

GEDETAILLEERDE PRIJSOFFERTE 

Heldere afspraken, daar staan wij voor. We stoppen onze jarenlange ervaring in uw offerte, die we van naaldje tot draadje uitleggen. Samen doorlopen we het volledige plan en we leggen uit hoe uw woning voldoet aan nieuwste normen en wetten. Wilt u een specifieke gevelsteen of dakpan? Dat regelen we voor u.

U ziet de technische doorsnedes in onze toonzaal, zodat alles meteen duidelijk wordt. En we houden natuurlijk rekening met de stabiliteit van de bouwgrond en voorzien de juiste fundering.

BEGELEIDING VAN A TOT Z

Wie bouwt met Covemaeker, staat er niet alleen voor. Het hele Covemaeker-team helpt u stap voor stap vooruit. Vanaf de eerste gesprekken tot en met de oplevering begeleiden wij u in het bouwproces. Zowel administratief als op de werf – onze medewerkers lichten elk facet graag toe. Bovendien geniet u bij Covemaeker niet alleen van de 10-jarige waarborg maar ook van een sterke na-service.

DOORGEDREVEN UITVOERING

Samen met ons team maken we er een erezaak van. Iedere dag opnieuw. We wenden al onze knowhow aan om het Covemaeker-bouwconcept voor uw woning gepersonaliseerd op papier te zetten. De Covemaeker-productieplannen dienen als leidraad doorheen het complete bouwproces. We werken de geïsoleerde funderingsbalken en de argex-lichtbetonwanden uit op maat van uw woning – ze zijn niet voor niets onze paradepaardjes

Natuurlijk houden we bij het uittekenen rekening met alle voorwaarden inzake EPB, zodat er op de werf geen twijfel bestaat. Covemaeker volgt een vast stramien van uitvoeren voor alle facetten zoals funderingen, riolering, ruwbouw met de argex-kleiwanden, de volledige draagstructuur, dragende vloeren, isolatie en timmerwerk. 

Wilt u dat met eigen ogen zien? Maak met ons een afspraak op één van onze bouwwerven.

VASTE PRIJS

Bij Covemaeker maken wij juiste afspraken. Een overeenkomst tegen een vaste prijs en volgens de wet Breyne. Zo bent u als bouwheer extra beschermd. Ook is Bouwonderneming Covemaeker een geregistreerd en erkend aannemer, klasse 7 categorie D. Een reden te meer om met ons professioneel aannemersbedrijf in zee te gaan.

De geschikte bouwgrond, daar helpt Covemaeker u graag bij

BOUWEN OP UW OF ONZE GROND

Covemaeker is gespecialiseerd in het bouwen op maat. De eerste stap is de juiste bouwgrond zoeken. We helpen u daarbij. Bekijk hieronder ons aanbod bouwgronden of informeer naar onze toekomstige verkavelingen. Hebt u al bouwgrond of een optie op bouwgrond? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende voorstudie. Wij luisteren naar u en zetten uw ideeën op papier.

Activeer kaart
Deactiveer kaart

Nieuwe verkaveling!

Bredene

Verkaveling Klemskerkestraat


Wonen in een oase van groen in het hartje van Houthulst.

Houthulst

Verkaveling Br. Xaverianenstraat


Residentiële verkaveling in de kern van de gemeente Houthulst.

Houthulst

Verkaveling Abraham Hansstraat


Laatste lot te koop, vrij ontwerp.

Izegem

Verkaveling Abelestraat


Laatste lot te koop

Oostkamp-Hertsberge

Verkaveling Smissehof

Meer inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze infobrochures!

Onze infrobrochures Bekijk onze brochures

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Contact

Vragen? Ons team helpt u graag verder

Ik wil een afspraak maken Ik bezit bouwgrond Ik zoek bouwgrond Ik zoek een projectwoning

Bouwonderneming
Covemaeker NV

Kleine Dries 12
Bedrijvenzone Heernisse
8600 Diksmuide
+32 (0) 51 51 91 00
info@covemaeker.be

Showroom
vrijblijvend open op afspraak
MA - VR 08.00 - 12.00
& 13.00 - 18.00
ZA 09.00 - 12.00
Zondag- en feestdagen
gesloten